Martingale Strategie

De Martingale strategie is eigenlijk een roulette systeem, maar zoals je hier kunt lezen kan de strategie ook tijdens het spelen van online blackjack toegepast worden. Je hebt zelfs extra voordelen bij het toepassen van dit systeem bij blackjack waardoor het nog effectiever kan zijn. Wel moeten we je ook waarschuwen voor de risico’s van deze riskante strategie. Sommige websites online beweren dat dit een waterdicht systeem is waarmee je niet kunt verliezen. Hoewel dit op het eerste gezicht zo kan lijken is dit absoluut niet waar. Mensen die echter onder de veronderstelling zijn dat deze stelling waar is kunnen zodoende enorme bedragen verliezen. Op deze pagina lees je echter de waarheid over Martingale als online blackjack strategie en krijg je ook een uitleg hoe je de strategie precies werkt.

Principe van de Martingale strategie

Het principe van de Martingale strategie is heel simpel. Hiermee wordt ook meteen de werking van het systeem duidelijk. Wanneer de strategie in roulette wordt toegepast zetten spelers in op rood of zwart. Hiermee hebben zij ongeveer 50% kans om te winnen. Eigenlijk hebben ze 47,3% kans om te winnen door de groene nul in het roulettespel. Iedere keer wanneer je een hand verliest dan verdubbel je de inzet voor de volgende hand. Dit doe je net zolang totdat je weer een hand weet te winnen. Doordat je steeds bij verlies je inzet hebt verdubbeld maak je met één winnende hand het verlies van alle voorgaande verloren handen in één keer weer goed. Zolang je dus de inzet kan blijven verdubbelen is het onmogelijk om een sessie verliezend af te sluiten.

Voordelen toepassen in blackjack

Bij het toepassen van deze strategie in blackjack heb je extra voordelen ten opzichte van het gebruik van Martingale in roulette. Een speler die goed blackjack kan spelen heeft namelijk nog meer kans om een hand te winnen dan iemand die in roulette een inzet op rood of zwart plaatst. Daarbij heb je in blackjack ook kans om blackjack te krijgen waardoor je geplaatste inzet niet 1 op 1 maar 3 op 2 wordt uitbetaald. Hierdoor maak je niet alleen het verlies van de verloren handen goed, maar houdt je ook nog eens wat extra winst over. 

Gevaren van de blackjack strategie

De Martingale strategie lijkt op het eerste gezicht een waterdicht systeem waarmee je niet kunt verliezen. Er zijn ook websites die site durven te beweren. De waarheid is echter anders. De stelling dat je onmogelijk kunt verliezen wanneer je de inzet kan blijven verdubbelen is waar. Niemand kan echter oneindig zijn of haar inzet blijven verdubbelen. Deze kan namelijk zeer snel oplopen wanneer je een reeks handen achter elkaar verliest. Hoewel het een zeldzaamheid is dat je meer dan tien handen op rij verliest met het spelen van blackjack is dit ook zeker niet onmogelijk. Om een onvermijdelijke reeks verliezen op te vangen begin je de strategie altijd met een lage inzet. Je wint hierdoor ook steeds maar een zeer klein bedrag wanneer je een hand wint. Loop je echter tegen een lange reeks verliezen aan die ervoor zorgen dat je niet meer de inzet kan verdubbelen dan verlies je een enorm bedrag.

18plus
© 2023 | Online Blackjack Geld